Because films don't grow on trees…

Intervju på tacky.se

Känns lite narcissistiskt att lägga upp detta, men då får jag väl vara det! Förra veckan gjorde snow/skateportalen tacky.se en filmarintervju med mig. I intervjun pratar jag om min syn på snowboardfilmning m.m. Kul för mig, och kanske intressant för någon? Hela intervjun finns att läsa här.

Har fått lite frågor om bilden ovan som publicerades i samband med intervjun. Den är tagen av Per H. Eles under inspelningen av Spindelgången, en långfilm jag var B-foto på sommaren 2009. Kameran är en SI-2K, en ”digital biokamera”. Lite svårjobbad men ger sjukt snygga bilder! Mer om filmen kan man läsa på filmens blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD