Because films don't grow on trees…

Klimpfjäll dag 2

Andra dagen i Klimpfjäll bjöd på både sol och puder. Jag fortsatte att experimentera med DSLR-followcam – denna gång med mitt Samyang 8mm f/3,5. Fick lite hybris och gav mig ut i höghastighetspuderpump med Jocke Rasmussen. Självklart vurpade jag med kameran i hand – vilket snabbt tog slut på det hela. Allt förutom kameran gick sönder, så nu är jag bunden till stativ för resten av veckan… kul!

The abomniable snowman ser skadan med rynkad panna.

I övrigt tog jag en del fler timelapsesekvenser idag. Dröjde kvar på toppen av berget en stund efter att liften stängde i hopp om lite kvällssol. Solen gick ju såklart i moln men jag fick några hyfsade sekvenser.

Imorgon kan det bli cornersession! Har ju inte känt mig riktigt produktiv med followcamen så det passar mig perfekt – tänkte nog dra fram kranen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Featuring Recent Posts WordPress Widget development by YD